Friendship goals: Taylor Swift raznežila fanove svojim pisanjem o Edu Sheeranu

Evo zašto Taylor Swift smatra da je Ed Sheeran jedna od sto najutucajnijih osoba na svetu!

Tačnije, to smatra američki magazin Time koji je Eda uvrstio na svoju listu najuticajnijih osoba, a oni su zamolili Taylor da napiše lepo obrazloženje za taj odabir.

I premda već mesecima izbegava medije, Taylor Swift je pristala da napiše dirljivo obrazloženje. Kad kažemo dirljivo, mislimo na to da nas je njihov prijateljski odnos ponovo dirnuo u srce. Ed i Tay, friendship goals!

– Kada je bio mladi, nezreli riđokosi dečak koji je odrastao u Safoku, Ed Sheeran je odlučio da želi da postane muzičar. Počeo je da piše pesme i svira instrumente kao mnogi druge ljudi koji se nadaju uspehu, ali se desilo nešto veoma posebno što je pokrenulo jednu od najimpresivnijh sve-sam-uradio-sam karijera u muzici – piše Taylor.

Ona navodi kako je Ed iz tog dečaka izrastao u svojevrsnu muzičku mašineriju, borca koji ustane i pre nego što su drugi videli da je pao.

Taylor dalje piše kako je gledala Eda i tokom najblistavijih trenutaka u karijeri, ali i tokom dana kada se osećao kao gubitnik.

– Nikada neću osvojiti Grammy nagradu – kazao joj je Ed jednom prilikom, iako ga je ona ubeđivala u suprotno.

– Nekoliko nedelja kasnije sreli smo se u prodavnici obuće u Londonu gde sam birala cipele za probu, kad mi je rekao: ’Moraš da čuješ ovo!’ Bila je to pesma koju je upravo završio, ’Thinking Out Loud’, koja je potom 2016. osvojila Grammy nagradu za pesmu godine!

Tay je potom čestitala svom drugaru na uspehu koji je postigao, tvrdeći kako je ostavio pozamašnu zaostavštinu i neverovatne muzičke udice na koje se uvek tako lako upecamo, a koje je Ed verovatno smislio pre samo pet minuta.

Izvor: MTV
Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.