Geogre R.R. Martin otkriva uzbudljive detalje nastavka serije “Igra prestola”

Prošlo je nešto više od mesec dana otkako je emitovana poslednja epizoda finalne sezone “Igre prestola“. Fanovi širom sveta podeljeni su oko toga šta misle o samom kraju, ali jedno je izvesno- kraj serije je stigao.

Ipak, na opštu radost svih ljubitelja ove serije, HBO priprema nastavak, na neki način. Naime, u planu je da se snima serija koja će se baviti događajima pet hiljada godina pre “Igre prestola”. Događaji su smešteni u eru poznatu pod nazivom “Zlatno doba heroja“.

“Igra prestola” prati vladare sedam kraljevstava koji se bore za govzdeni presto, ali u spomenutoj eri postojaće više kraljevstava.

“Ukoliko pogledate dalje u prošlost, postojalo je na hiljade kraljevstava, a o toj eri pričamo”, rekao je sam pisac, George R.R. Martin za Entertainment Weekly.

On je otkrio da će u seriju biti uključeni neki od omiljenih likova. “Starkovi će definitivno biti tamo. Lannisteri jpš uvek ne postoje”, rekao je i dodao: ” Što se tiče Igre prestola, nismo nikog nominovali za glavnog glumca i glumicu donedavno. Uvek smo gledali sporedne uloge, jer je takav tip serije u pitanju. Mislim da će tako biti i za ovaj nastavak- nemamo glavne glumce.”

A kako će se serija zvati? “Čuo sam predloge da se zove Najduža noć, i ne bi mi smetalo. Sviđa mi se ta ideja”, zaključio je on.

Još uvek nije poznato kada će serija početi da se snima, kao i kada će biti premijera.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.