Gigi Hadid odbila prosidbu Zayna Malika

Ovaj 21. decembar Zayn Malik će od sada pamtiti kao datum kada je Gigi Hadid odbila da se uda za njega. Nakon samo godinu dana zabavljanja, on je odlučio da je pita da se uda za njega, na šta ona nije pristala, ali je navela veoma relane razloge. Evo, koji su!

Izvor blizak ovom paru, koji je otkrio celu priču magazinu”Life & Style“, rekao je da Gigi pre svega misli da zbog toga što ima samo 21 godinu, još uvek nije spremna za brak. S druge strane, ona je “prestravljena” životnom pričom svoje majke Yolande Hadid, koja se mlada udala, pa je prošla kroz dva traumatična razvoda. Zbog svega ovoga, ona želi da bude potpuno sigurna kada se bude odlučivala na tako važan korak. Ima smisla, zar ne?

Pomenuti izvor tvrdi i da je manekenka veoma ponosna što se zabavlja sa Zaynom i da neće kriti od javnosti ako njih dvoje odluče da se venčaju.

Što se Zayna tiče, ne znamo kako je on podneo ovo odbijanje, s obzirom na to da je potpuno obuzet sa Gigi. On stalno priča kako je ona njegova velika podrška u borbi sa anksioznošću, a priznao je da loše dane najlakše prevazilazi dugim telefonskim razgovorima sa njom. Verujemo da će on preduzeti sve da je zadrži, bez obzira što nije pristala da se uda za njega.

Foto: Getty Images

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.