Glavne zvezde festivala Coachella 2018 su Eminem, Beyonce i The Weeknd

Glavne zvezde najvećeg muzičkog festivala, ovogodišnje Coachelle, su Eminem, Beyonce i The Weekned, potvrdili su organizatori.

Beyonce će počastiti festivalsku publiku svojim nastupom zahvaljujući prošlogodišnjem otkazivanju nastupa zbog trudnoće. Tada je Lady Gaga zamenila pop divu, a Beyonce je obećala kako će se vratiti na festival ove godine. Organizatori Coachelle zvanično su potvrdili kako će se njoj na sceni pridružiti Eminem i The Weeknd. Publika zato, sigurno, može da očekuje odličan provod.

Pored tri glavna izvođača, publiku u Californiji ove godine će zabavljati i Kygo, Jamiroquai, St. Vincent, David Byrne, Post Malone, Portugal, The Man i mnogi drugi.

The Weeknd je prvi put nastupao na Coachelli 2012. godine, dok će Eminemu ovo  biti pvo pojavljivanje. Očekuje se kako bi popularni izvođači do festivala mogli iznenaditi publiku novim pesmama.

Coachella festival će se održati od 13. do 22. aprila. Ovaj festival, koji se održava od 1999, postao je jedan od najuspešnijih festivala u Americi. Festival svake godine poseti više od 250 hiljada ljudi.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.