Harry Styles objavio dugo očekivani debi singl “Sign of the Times” (video)

Harry Styles je objavio dugi očekivani debi singl Sign of the Times (Columbia)!

Svi u Sony porodici su neverovatno uzbuđeni zbog nastavka saradnje sa nekadašnjim članom najpopularnijeg tinejdž sastava One Direction.

Sign of the Times nosi univerzalnu poruku koja stiže čini se baš u pravo vreme i najavljuje mladog umetnika kao verodostojnog solo izvođača koji ima potencijal da uzdrma kurs popularne muzike.

Producent pesme Sign of the Times je Jeff Bhasker (Bruno Mars, Pink, Mark Ronson, Ed Sheeran, Alicia Keys), koji je zajedno sa Harryjem i autor pesme, dok su pomoćni producenti Alex Salibian i Tyler Johnson.

Muzički video spot Sign of the Times biće otkriven krajem ovog meseca, ono što se zna je da je snimljen u Škotskoj, na ostrvu Isle of Skye, a režirao ga je priznati francuski reditelj/muzičar Yoann Lemoine.

Styles će svoju debi solo pesmu izvesti prvi put 15.aprila u šou Saturday Night Live, na kanalu NBC, koji će se prvi put nakon 42 godina emitovati uživo širom Amerike. 21.aprila Harry Styles će singl Sign Of the Times predstaviti u okviru popularnog britanskog šou programa The Graham Norton Show (BBC).

Uporedo sa muzičkom, Harry Styles je započeo i filmsku karijeru, značajnom ulogom u novom ratnom spektaklu Dunkirk, prestižnog američkog reditelja Christophera Nolana. Film izlazi ovog leta.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.