Harry Styles objavio novi spot “Treat People With Kindness” u kome se pojavljuje i Phoebe Waller-Bridge!

Harry Styles je veselo započeo 2021. godinu,  zvaničnim video spotom novog singla “Treat People With Kindness”. Reditelji spota su Ben i Gabe Turner, a Harry-jeva partnerka  je dobitnica nagrade Emmy i Zlatnog globusa,  glumica  i producentkinja, Phoebe Waller-Bridge, nadaleko čuvena po seriji “Fleabag”, za koju je ne samo napisala scenario (po sopstvenom knjižnom predlošku), već  igrala i glavnu ulogu .

Novi singl skinut je sa aktuelnog albuma “Fine Line” (2019), drugog solo albuma britanskog pevača, koji je po izlasku debitovao na mestu #1 Billboardova liste. “Fine Line” je do sada je premašio dvostruki platinasti tiraž, nominovan je i za prestižnu nagradu Grammy, dok ga je magazin Rolling Stone  uvrstio  u 500 najboljih albuma svih vremena!

Sa aktuelnog albuma do sada su  skinuta četiri singla, “Lights Up”, “Golden”, “Adore” i “Watermelon Sugar”, od koji su poslednja dva dostigla višestruko platinaste tiraže i nominacije za nagrade Grammy: za najbolje pop solo izvođenje (“Watermelon Sugar”) I za najbolji muzički video (“Adore”).

Foto: PR

Tekst: Menart PR

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.