Harry Styles okružen bivšim devojkama na reviji Victoria`s Secreta!

Sinoć je u Šangaju održana revija najpopularnijeg brenda donjeg veša, Victoria’s Secreta.

Osim atraktivnih manekenki u donjem rublju koje ostavlja bez reči, za atmosferu su, kao i svh prethodnih godina, bili zaduženi i poznati muzičari među kojima i bivši član boy benda One Direction, Harry Styles. 23-godišnji pevač na pisti se nije pojavio u seksi izdanju, ali je zato bio baš elegantan u sivom odelu i nežno zelenoj košulji.

Za drugi nastpu izabaro je crno odelo i ružičastu košulju i bio je podjednako šarmanta.

Harry je bio potpuno opušten i veseo, što pomalo iznenađuje s obzirom na to da su po pisti oko njega šetale njegove bivše devojke, tačnije njih tri. Jedna od njih je prelepa Sara Sampaio s kojom su ga mediji povezivali 2015. godine ali njihova veza nikada nije službeno potvrđena.

Tokom 2015. godine šuškalo se da Harry ljubi još jednu “anđelicu”, plavokosu Nadine Leopold, koja je također prošetala pistom u Šangaju.

Pevača se ove godine povezivali i s Novozelanđankom Georgijom Fowler kojoj je, navodno, posvetio i jednu svoju pesmu.

A ako je verovati natpisima stranih medija Harry se trenutno viđa s još jednom “anđelicom”, Francuskinjom Camille Rowe, koja je ove godine preskočila reviju iz nama još uvek nepoznatih razloga, iako su brojni strani mediji najavili da će upravo na pisti Victoria’s Secreta par potvrditi vezu.

Foto: Theo Wargo/Getty Images for Victoria’s Secret

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.