HBO serija “Euforija” se vraća sa dve specijalne epizode

Nagrađivana HBO serija „Euforija“ (Euphoria) se vraća sa dve specijalne epizode. Prva je od danas dostupna u HBO GO ponudi, dok će na HBO kanalu imati premijeru 7. decembra u 20.00h.

Prva epizoda odvija se tokom proslave Božića i prati Ru (Zendaja) koja se još uvek oporavlja nakon što ju je Džuls (Hanter Šejfer) ostavila na stanici. Reditelj i scenarista je Sem Levinson, a Kolman Domingo iz prve sezone se ponovo pojavljuje u ovoj epizodi. Obe specijalne epizode snimljene su prateći COVID-19 propise, a datum premijere druge epizode biće uskoro objavljen.

„Euforija“ je ove godine osvojila tri Emi nagrade, uključujući nagradu za Najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji, koju je osvojila Zendaja. Serija prati grupu srednjoškolaca, njihove ljubavi i prijateljstva u svetu droge, seksa, traume i društvenih mreža.
Autor serije i scenarista svih epizoda je Sem Levinson, koji je istovremeno i izvršni producent. Među izvršnim producentima su i Ravi Nandan, Kevin Turen, Drejk, Fjučer da Prins, Hadas Mozes Lihtenštajn, Ron Lešem, Dafna Levin, Tmira Jardeni, Mirit Tuvi, Joram Mokadi i Geri Lenon. Serija je nastala u partnerstvu sa A24, a zasnovana je na istoimenoj izraelskoj seriji, koju su kreirali Ron Lešem i Dafna Levin.

Foto: PR

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.