HEJ! deli 3×2 karte za upoznavanje sa Marcusom i Martinusom u Beogradu, prijavite se odmah!!!

Znamo da ste bili presrećni kada ste saznali da će gosti na koncertu Jasona Derula biti sjajni momci koji nam dolaze iz Norveške – Marcus i Martinus. I pitali ste nas odmah da li će biti prilike da ih upoznate.

E pa danas vam donosimo sjajnu vest – HEJ! poklanja 3×2 karte za upoznavanje sa Marcusom i Martinusom, koji su specijalni gosti na turneji Jasona Derula. Koncert je kao što već znate 28. 10. u Beogradu, u Štark areni.

 

View this post on Instagram

 

HEJ! deli 3×2 karte za upoznavanje sa Marcusom i Martinusom, prijavite se odmah!!! Znamo da ste bili presrećni kada ste saznali da će gosti na koncertu Jasona Derula biti sjajni momci koji nam dolaze iz Norveške – Marcus i Martinus. I pitali ste nas odmah da li će biti prilike da ih upoznate. E pa danas vam donosimo sjajnu vest – HEJ! poklanja 3×2 karte za upoznavanje sa Marcusom & Martinusom, koji su specijalni gosti na turneji Jasona Derula. Koncert je kao što već znate 28. 10. u Beogradu, u Štark areni. Šta treba da uradite kako bi baš vi osvojili karte za meet & great? Nadamo se da imate HEJ! 85 jer će vam biti potreban za ovu akciju. Dakle potrebno je da se fotkaš se s novim brojem HEJ!-a i napišeš kratku priču zašto baš ti zaslužuješ ovu cool nagradu! Nemoj štedeti na rečima, pokaži nam da si pravi fan, da si kreativna i zabavna. Fotku, priču i lične podatke (ime i prezime, adresu, grad i broj mobilnog telefona) pošalji na naš mail hej@color.rs s naznakom: Želim da upoznam Marcusa & Martinusa, najkasnije do 23.10. u 20 časova!  Nakon toga, pročitaćemo pristigle mailove i odabrati one najbolje, a tri pobednice dobiće po dve karte tako da će moći da povedu još jednu osobu na upoznavanje. Ali pazite sad, jako je važno da i dobitnik karte i osoba koja ide sa njom moraju imati i kartu za koncert, jer delimo samo karte za upozvanaje! Obavezno pitaj roditelje ili staratelje smeš li učestvovati u ovoj akciji. #marcusandmartinus #hejisthebest #meetmarcusandmartinus #sonymusicnorway #sonymusic #menartsrbija

A post shared by HEJ! magazin (@hejmagazin) on

Šta treba da uradite kako bi baš vi osvojili karte za meet & great?

Nadamo se da imate HEJ! 85 jer će vam biti potreban za ovu akciju. Dakle potrebno je da se fotkaš se s novim brojem HEJ!-a i napišeš kratku priču zašto baš ti zaslužuješ ovu cool nagradu! Nemoj štedeti na rečima, pokaži nam da si pravi fan, da si kreativna i zabavna. Fotku, priču i lične podatke (ime i prezime, adresu, grad i broj mobilnog telefona) pošalji na naš mail hej@color.rs s naznakom: Želim da upoznam Marcusa & Martinusa, najkasnije do 23.10. u 20 časova!

Nakon toga, pročitaćemo pristigle mailove i odabrati one najbolje, a tri pobednice dobiće po dve karte tako da će moći da povedu još jednu osobu na upoznavanje. Ali pazite sad, jako je važno da i dobitnik karte i osoba koja ide sa njom moraju imati i kartu za koncert, jer delimo samo karte za upozvanaje!

Obavezno pitaj roditelje ili staratelje smeš li učestvovati u ovoj akciji.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.