Hoće li Cara Delevingne uspeti da se probije u muzičkim vodama?

Cara Delevingne se dosad pokazala uspešnom u modno, pa potom I u filmskom svetu, a sada je uplovilai u muzičke vode objavivši prvu pesmu i spot za nju “I Feel Everything”.

Pesma koju je producirao niko drugi do veliki Pharrell Williams snimljena je za film “Valerian and the City of a Thousand Planets” u kojem Delevingne glumi zajedno s Danom DeHaanom, Cliveom Owenom, Rihannom i Ethanom Hawkeom. U spotu ćete videti i pojedine scene iz filma, a Delevingne nije morala puno da razmišlja o odeći s obzirom na to da je stalno u klasičnom crnom odelu, beloj košulji sa crnom kravatom..

-Film je fantastičan jer se u njemu iza svih tih vizualnih efekata krije odlična priča s odličnim likovima. Veoma je zabavan – izjavila je Cara..

U spotu se popularna 24-godišnja Britanka pojavljuje s perikama u plavoj, crvenoj i crnoj boji. Prema brojnim kritikama, Delevingne je mnoge iznenadila vokalnim sposobnostima koje bi je, s obzirom na dasadašnju slavu, mogle vinuti i među muzičke zvezde.

Podsećamo, Delevingne je pre četiri godine snimila duet s prijateljem Willom Heardom “Sonnentanz”, a s Pharrellom Williamsom je pevala u filmu Karla Lagerfelda “Reinkarnacija”.

Foto: Puma promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.