Humana strana Hardwella

Zvezda Exita Hardwell je relativno brzo stekao veliku svetsku slavu, ali ga to očigledno nije puno promenilo, jer uvek ima vremena za svoje fanove i za sve kojima je potrebna pomoć. Tako će pokušati da organizuje set pred 80.000 ljudi i skupi novac za školavanje 18.000 dece!

Hardwell je najavio da će nastupati u Mumbaiju u Indiji, ne bi li uz jednu humanitarnu organizaciju obezbedio sredstva za decu koja u ovoj zemlji nemaju priliku da steknu ni osnovno obrazovanje.

Njegov DJ set zakazan je za decembar, a kako bi u publici bilo što više ljudi, pored njega nastupiće i još nekoliko velikih imena iz sveta elektronske muzike.

Hardwell će na EXIT festivalu nastupiti na glavnoj bini u nedelju, 9. jula.

Ulaznice za EXIT po aktuelnim cenama samo do 30. juna!

Četvorodnevne ulaznice za EXIT (6-9. jul) po aktuelnoj ceni od 7.490 dinara biće dostupne još samo nedelju dana, do petka, 30. juna do kraja dana. Trenutno se najviše traži paket pod dobro poznatim imenom EXIT Avantura, a koji na četiri dana Exita, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana Sea Dance festivala, od 13. do 15. jula! Takođe, za dodatnih samo 1.490 dinara u prodaji su i petodnevne ulaznice koje obuhvataju i spektakularni koncert Kilersa na glavnoj bini Exita u sredu 5. jula, a uz svaku EXIT ulaznicu slobodan je ulaz i na specijalni No Sleep festival koji se odvojeno održava iste noći, ali na druge dve bine, mts Dance Areni i No Sleep Novi Sad. Za one koji planiraju da provedu tek jednu od svih pet noći na tvrđavi, samo do 30. juna važi cena pojedinačnih ulaznica koje se kreću od 2.990 dinara za Kilerse (5. jul), 990 dinara za No Sleep Festival (5. jul), te 2.490 za četvrtak (6. jul), 2.590 za petak (7. jul), 2.990 za subotu (8. jul) i 2.590 dinara za nedelju (9. jul). Sve ove ulaznice i paketi se prodaju širom zemlje u mreži Gigstix.com, u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.