Isac Elliot dolazi u Hrvatsku i Sloveniju, stiže i u Srbiju, BiH, CG ako vi to želite!

Mladi pevač iz Finske, Isac Elliot, je sve popularniji u našim krajevima, naročito među MMerima. To znamo jer nam već više od dva meseca pišete i tražite njegov poster. E pa ovaj mladić čini ovih dana divne stvari – rešio je da dođe u sve zemlje Evrope gde ga fanovi pozovu i drži besplatne nastupe!

O čemu se radi? Iako 99% koncerata na svetu zavisi od toga da li će organizator pozvati neku zvezdu ili ne, Isac je specifičan po tome što on zaista dolazi na poziv fanova u okviru svoje Pop Up Europe turneje. Ona podrazumeva da se on pojavljuje u gradovima širom Evrope, druži se sa fanovima i peva im, i sve to potpuno besplatno!

Kako ga dovesti u Srbiju, BiH, CG, Makedoniju? Uradite isto što su već uspeli fandomi iz Hrvatske i Slovenije, jer on u ove dve zemlje dolazi 29. i 30. maja! Pišite Isacu u njegov DM na Instagramu (profil mu je ovde) i recite mu na engleskom da biste stvarno voleli da dođe u vašu zemlju!

Ali čitajte ovo pažljivo da ne napravite greške u staru! Ideja nije da jedna osoba pošalje 100 poruka, već da stotine vas pošalje po jednu, maksimalno dve poruke i natera ga da na svoj spisak uvrsti i ostale zemlje regiona krajem maja ili početkom juna!

Ako vam treba pomoć, napišite Isacu recimo, “Dear Isac, would you please come to (pa napišete zemlju u kojoj živite), you have a lot of fans here. We love you and we would like to see you in person”. U slučaju Srbije, napisali biste “”Dear Isac, would you please come to Serbia, you have a lot of fans here. We love you and we would like to see you in person”. Naravno, dodajte porukama nešto svoje – napišite ih drugačije, dodajte emotikone, a obavezno pozovite i druge da mu pišu jer nije prekasno da on dođe – to uostalom i poručuje upravo u postu kojim najavljuje dolazak u Hrvatsku!

Naši prijatelji sa Famoze su već krenuli u akciju, mi im se pridružujemo kako bismo što pre kontaktirali Isaca, ali i ljude iz njegove muzičke kuće u Srbiji i uvereni smo da svi zajedno možemo da uspemo!

Dakle pišite smesta jer od vas najviše zavisi, a mi ćemo učiniti sve što možemo kako bismo vam izmamili osmehe na lice!

Izvor: famoza.net

Foto: Johannes Lovund

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.