Jala Brat ekskluzivno za HEJ! portal: Koncert na Tašu prilika da nas gledaju mlađi fanovi

Koncertna turneja “Alfa i Omega”, u sklopu koje će Jala Brat i Buba Corelli 23. juna nastupiti na Tašmajdanu, u Beogradu, brojne saradnje sa zvezdama balkanske muzičke scene i novi album koji će uskoro ugledati svetlo dana – rekli bismo dovoljan broj razloga da popričamo sa jednim od dvojice repera koji čine ovaj duo. Na naša pitanja odgovarao je Jala Brat (Jasmin Fazlić), i evo šta nam je otkrio.

Nastupate po klubovima, a sada ste rešili da održite koncert na Tašu. Otkud to?
Par godina unazad naša popularnost je mnogo porasla, broj publike se dosta povećao, a većina te publike je iz Beograda…Mnogo ljubavi zaista primamo i imamo u Beogradu, a nastupi na samim splavovima i klubovima su ograničeni za mlađe, tako da je sam koncert na Tašmajdanu prilika za sve uzraste da dođu, da nas čuju i vide uživo… i mislim da smo sada konačno zreli za ovako veliki poduhvat i za ovako širok auditorijum.

Da li ste već odlučili kojom pesmom ćete započeti nastup?
Probe se lagano rade, imamo već neke približene playliste, dogovaramo se sa gostima takođe… Ali s obzirom da će do samog koncerta izaći još par novih pesama, finalna playlista još nije gotova. Mogu da kažem da ćemo izvoditi stare i nove pesme, biće ponešto za svakoga u publici… I da zaključim, još ne znamo sa kojom pesmom ćemo otvoriti nastup ali biće dobra to je sigurno.

Koliko puta ćete se presvući?
Pa verovatno više puta, ali sve ovisi o tome koliko vremena budemo imali na raspolaganju, jer nama inače treba dugo vremena dok se spremimo.

Ko će biti gosti na koncertu?
Neću da otkrivamo sva imena, ali reći ću vam da će tu biti Maya Berović, Milan Stanković, zatim naš prijatelj Coby, a pored njih svakako još par velikih gostiju, ali još nećemo da ih otkrivamo da bar nešto zadržimo za tajnost.

Da li vam fanovi prilaze na ulici?
Da, naravno da prilaze gde god da smo. Kad jedemo, kad hodamo, na svakom koraku i mi se zaista trudimo da stanemo i uslikamo se sa svima. Ali desi se da smo nekad u žurbi ili jednostavno nismo raspoloženi da se tog dana slikamo, ali sve prođe okej.

Šta slušaš dok voziš ?
Bubu Corellija.

Omiljena pesma?
Uh ima ih mnogo. Ne mogu da izdvajam.

Hoćeš li pratiti Svetsko prvenstvo u fudbalu?
Ja baš volim fudbal tako da ću Svetsko prvenstvo definitivno pratiti.

Intervju: Ivana Grabrović

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.