Jason Derulo i Marcus i Martinus priredili svetski performans u Štark areni

Svetski pop šoumen, Jason Derulo, ostvario je svoj san pevajući u Štark areni pred srpskom publikom, po drugi put. Svi znamo da je prošlog leta imao sjajan nastup na Exitu, i po njegovim rečima kada je turneja planirana tražio je da ponovo dođe u Srbiju. I mi smo mu zbog toga neizmerno zahvalni, jer je sinoćnjim nastupom pokazao da nije sve tako crno.

Još jedna sjajna stvar “2Sides” turneje bili su i gosti, a tinejedžeri su se posebno obradovali ponovnom dolasku Marcusa i Martinusa.

No da krenemo od početka sjajnog koncerta. Britanska grupa LZ7  zagrejala je publiku moćnim elektronskim zvukom, a potom su na scenu izašli teen idoli, Marcus i Martinus i arena je bukvalno eksplodirala.

Momci su izveli svoj standardni set na ovoj turneji koji uključuje hitove “Remind Me”, “One Flight Away” i “Make You Believe In Love”, ali i poslednji objavljeni singl “Invited”. Poslastica je bilo izvođenje numere koja još nije obavljena, a MMEri, kojih je bilo duplo više nego na njihovom prvom koncertu održanom početkom godine, su pevali i tu pesmu što pokazuje koliko su sjajni fanovi. Momci su se posle tridesetak minuta pozdravili sa publikom, a mi smo ubeđeni da nas neće zaobići na sledećoj turneji.

Oficijelni DJ Jasona Derula, Jae Murphy je svojim energičnim setom spremio publiku za performans koji je usledio i koji će svi koji su bili jako, jako dugo pamtiti.

Jason se na bini pojavio u kostimu koji simbolizuje lava, njegovu drugu stranu ličnosti, a prva pesma koju je otpevao bila je dobro poznata “Whatcha Say“. Od samog početka, plesači i vizuelni efekti uspeli su da oslikaju pesme i njihova značenja, a verujemo da je ženski deo publike itekako uživao u izvedbama numera „Marry Me“ i „Secret Love Song“. Takođe, jedna devojka je posebno bila srećna, s obzirom da ju je Jason izveo na binu i otpevao joj stihove pesme „It Girl“.

Pored dobro poznatih hitova – „Get Ugly“, „Wiggle Wiggle“, „Tip Toe“, „In My Head“,“Swalla” i drugih, Jason, koji nije skidao osmeh sa lica, je odlučio da našoj publici predstavi čak tri pesme koje još nisu objavljene i čiji nazivi trenutno nisu poznati. No, kako je i sam obećao, novi album stiže vrlo brzo!

Uz mnoštvo cool modnih kombinacija, sjajnih plesača, neverovatne devojke koja je prateći vokal, magične rasvete i skoro 2 sata dobrih ritmova, Jason je poručio publici da uvek prate svoje snove i da nikada ne odustaju. Takođe, na oduševljenje svih prisutnih, dodao je da se u Srbiji oseća kao kod kuće i da će nam se definitivno vratiti vrlo brzo…

Tekst: Milica Stanojević

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.