JELENA TOMAŠEVIĆ ODRŽALA JOŠ JEDAN KONCERT: U publici je bio njen najomiljeniji gost!

Jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, Jelena Tomašević, priredila je još jedan koncert za pamćenje. Baš kao i na njenom prvom solističkom koncertu 25. oktobra, Sava centar je i na ovom drugom nastupu bio ispunjen do poslednjeg mesta, a publika je uglas pevala brojne hitove sa njena dva dosadašnja albuma “Panta Rei” i “Ime moje“.

Hvala vam svima. Ovo je san svakog pevača. Kada sam prvi put pevala na ovim daskama, nisam ni sanjala da ću nakon desetak godina pevati pred dva Sava centra. Hvala vam na ovolikoj ljubavi koju mi pružate – Jelena se sa oduševljenjem obratila publici po izlasku na scenu Sava centra.

Veče je počelo pesmom “Radio svira za nas”, a potom su se ređale numere “Bitanga i princeza“, “Život u koferima“, “Čovek moj“… Pravo iznenađenje bila je pesma “Nije htela” od Kemala Montena, koju je Jelena otpevala sa rođenim bratom Darkom. 

jelena-tomasevic-i-zeljko-joksimovic

Upravo su se u drugom delu koncerta Jeleni na bini pridruživale njene kolege i prijatelji.  Jedan od najboljih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović je zajedno sa Jelenom otpevao pesmu “Ima nešto u tom što me nećeš” pokazavši umeće za klavirom, što je izazvalo oduševljenje publike. Mari Mari je izvela pesmu “Ludo zabludo” koju je napisala za Jelenu, Saša Kovačević doživeo je ovacije nakon prvih taktova pesme “Pomozi mi”, a Emina Jahović je otpevala “Vertigo”, i zajedno sa Jelenom izvela mali performans na bini. Publika je pozdravila i Boru Dugića, u numeri “Oro”. Aplauz je stigao i za muzičare “Big bend” orkestra koji su uz Jelenu Tomašević priredili pravu atmosferu za uživanje.

jelena-tomasevic-i-emina-jahovic

Jelenu su i ovog puta podržale brojne kolege i prijatelji, koji su se večeras našli u Sava centru. Ipak, možda je najdraži posetilac koncerta bila Jelenina ćerka Nina, koja je došla da podrži mamu.

Foto: Promo

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.