Jennifer Lawrence još opasnija: Novi trejler za film “Izdaja” je brutalan, ali uzbudljiv

Oskarom nagrađena glumica Jennifer Lawrence ponovo pomera sopstvene granice, i to filmom “Izdaja”, u kojem po drugi put sarađuje sa rediteljem popularne franšize “Igare gladi”, Francis Lawrence. Novi trejler za film nagoveštava da nas čeka mnogo uzbuđenja u priči o misterioznoj devojci, koja važi za najsmrtonosnijeg ruskog ubicu.

U pitanju je adaptacija špijunskog romana Džejsona Metjusa, smeštena u modernoj Rusiji, koja prati operativca Dominiku Jegorovu (Jennifer Lawrence). Ona dobija naređenje da, mimo njene volje, postane “vrabac”, odnosno obučena zavodnica na zadataku i da prati mladog Cija agenta Natanijela Neša (Joel Edgerton ), koji je dobio ulogu da istraži ruski obaveštajni sistem. Između njih dvoje se javlja privlačnost, ali se emotivnom vezom izlažu velikom riziku. Do još jednog preokreta dolazi kada i nju angažuje Cija da otkrije izdajnika na visokom nivou u Vašingtonu.

Novi trejler za film „Izdaja“ otkriva da ćemo u ulozi direktorke škole za „vrapce“ gledati britansku glumicu Charlotte Rampling , kao i Jeremy Irons,

u ulozi ruskog generala koji informiše Dominiku.

„Izdaja“ stiže u domaće bioskope 1. marta, a do tada pogledajmo novi trejler za film koji je zaintrigirao publiku širom sveta.

Foto: MCF MegaCom Film

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.