JOŠ JEDAN INCIDENT: Justin Bieber vređao novinara koji mu je postavljao pitanja (VIDEO)

Izgleda je Justinu Bieberu slava definitivno “izašla na nos”! To se može zaključiti na osnovu njegovog sve češćeg gubljenja živaca u javnosti. Nedavno je pred koncert u Španiji u dario fana, o čemu možete da se podsetite OVDE. Poslednji u nizu ispada dogodio se pre dva dana na Beverli Hilsu, kada je Justin izvređao paparazza koji ga je fotografisao dok je bio u šopingu, a onda pokušao da mu postavi neka pitanja.

Posle nekoliko rafalnih pitanja, Justin je odreagovao tek na pitanje da li bi pevao na inauguraciji Donalda Trampa, zato što je Kanađanin.

Zašto postavljate tako glupa pitanja? – rekao je pevač, a kada je paparazzo pokušao da brani svoj stav, on je ponovio konstatovao “Ne, postavljate stvarno glupa pitanja“.

Ovde se ipak nije sve završilo, zato što je uporni paparazzo nastavio da provocira pop zvezdu pitanjima o uticaju Kanye Westa na njegov rad. Tada je Justin krenuo sa otvorenim uvredama.

Šta nije u redu sa tvojim licem? Izgleda kao da nešto nije u redu sa njim – iznervirano je pitao pevač, a novinar ga je na to pitao da li misli na njegov nos, oči ili neki drugi deo tela.

Ne radi se o tvojim karakteristikama, već o tome da ti se na licu vidi nesigurnost, pa zato postavljaš tako glupa pitanja – završio je Bieber ovu raspravu.

Možda bi Justin Bieber trebalo da ode na jedan kraći odmor i izoluje se od medija, a i novinari bi mogli da smanje pritisak na ovu mladu zvezdu.

Foto: Getty Images

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.