Justin Biber najavio novi album?

Kaošto znamo, Justin Bieber je poslednjia čbum “Purpose” objavio sada već davne 2015. godine. Od tada, mnogo toga se promenilo, Jus se oženio, išao na terapiju, a fanovi ga sve vreme podržavaju.

Jus svakodnevno dobija poruke podrške, ali i pitanja kada će objaviti novi album. Konačno, pevač je odlučio da progovori na ovu temu. “Pročitao sam mnogo poruka gde tražite novi album… Ceo tinejdžerski period bio sam na turnejama i shvatio sam, kao i vi, da sam bio nesrećan na poslednjoj turneji. Ne zaslužujemo to ni vi ni ja. Platite da dođete da vidite energičan nastup, a ja nisam emotivno bio u stanju to da vam pružim pred kraj poslednje turneje”, napisao je Jus na svom Instagram nalogu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

So I read a lot of messages saying you want an album .. I’ve toured my whole teenage life, and early 20s, I realized and as you guys probably saw I was unhappy last tour and I don’t deserve that and you don’t deserve that, you pay money to come and have a lively energetic fun light concert and I was unable emotionally to give you that near the end of the tour. I have been looking, seeking, trial and error as most of us do, I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be. Music is very important to me but Nothing comes before my family and my health. I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable…. the top is where I reside period whether I make music or not the king said so. 👑 but I will come with a vengeance believe that.. (grammar and punctuation will be terrible pretend it’s a text where u just don’t care).

Објава коју дели Justin Bieber (@justinbieber) дана


To znači da od novog albuma u skorije vreme neće biti ništa, ali mi smo tu da podržavamo Justina dok se ne odluči da konačno ponovo uđe u studio!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.