Justin Bieber ce uzivo nastupiti na dodeli nagrada 2020 E! People’s Choice Awards u nedelju, 15. novembra

Justin Bieber će uživo nastupiti na dodeli nagrada 2020 E! People’s Choice Awards (PCA) u nedelju, 15. novembra, kako je kanal E! objavio. Superzvezda popa će oduševiti svoje fanove širom sveta nastupom koji će uključivati nekoliko njegovih hitova.


Belieberi, pripremite se za spektakl! Na ovogodišnjoj dodeli PCA, Bieber je muški izvođač sa najviše nominacija, čak sedam (izjednačen je sa Lady Gaga-om, koja ima najviše nominacija u kategoriji ženskih izvođača). Njegove nominacije uključuju najboljeg muškog izvođača u 2020. godini, najbolju pesmu za pesme „Intentions“ i „Stuck With U“, najbolji album za album Changes, muzički video i saradnju za „Holy“ i nominaciju za najveću zvezdu društvenih mreža u 2020. godini.

Bieber se pridružio već impresivnom spisku izvođača koji će nastupiti na 2020 PCA dodeli nagrada. Prošle sedmice je objavljeno da će Demi Lovato biti voditeljka ovogodišnje svečanosti koja se održava u Barker Hanger u Santa Moniki.

Jennifer Lopez je laureat nagrade „Icon 2020“, a Tyler Perry i Tracee Ellis Ross su dobitnici nagrade „People’s Champion Award“, odnosno Fashion Icon Award“.

Bieber je nedavno objavio dva velika hit singla – „Holy“ u saradnji sa Chance the Rapper-om, i „Lonely“ sa Benny-jem Blanco-om. „Holy“ se popeo na prvo mesto Spotify Global Chart liste, i preslušan je preko 120 miliona puta samo u prvoj sedmici, čime je Bieber oborio sopstveni rekord YouTube pregleda u jednom danu. „Holy“ i „Lonely“ se nalaze u top 10 na svetskoj listi.

Changes, njegov peti studijski album, debitovao je na prvom mestu na američkoj listi albuma, sa milion preuzimanja širom sveta u prvoj sedmici. YouTube Originals dokumentarna serija Justin Bieber: Seasons, od 10 epizoda oborila je sve rekorde kao najgledanija premijera ikada kada se meri gledanost YouTube Originals serija u prvoj sedmici emitovanja. Bieber je i zvanično postao prvi izvođač koji je prešao prag od 50 miliona YouTube subskrajbera, čime se njegov kanal popeo na prvo mesto među kanalima na YouTube-u.

Ne propustite Bieber-ov nastup na dodeli nagrada 2020 E! People’s Choice Awards u nedelju, 15. novembra u 03.00 na kanalu E!

Fotograf: Mike Rosenthal

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.