JUSTIN BIEBER U ZAGREBU: Evo šta je obećao fanovima,a šta im je otkrio o sebi

Justin Bieber će se vratiti! To je poručio mnogobrojnim fanovima na kraju koncerta u zagrebačkoj Areni. Ovo bi mogla da bude uteha za sve one koji nisu bili među više od 17 hiljada srećnika, koji su prisustvovali ovom spektaklu.

Horde fanova su počele da se okupljaju već od ranog jutra ispred Arene kako bi iz prvih redova videli svog idola, koji se na pozornicu spustio u staklenoj kocki! Uzbuđenje beliebera dostiglo je vrhunac kad im je Justin pružio neočekivanu priliku da mu postave nekoliko pitanja. Dvema devojkama je  otpevao pesme koje su poželele, a otkrio je i da mu je najdraži bend Twenty One Pilots.

justin_bieber_zagreb4

What Do You Mean“, “Boyfriend” i “Baby” samo su neki od hitova koje su uglas sa kanadskom superzvezdom pevali svi, a iznenadio ih je i akustičnim verzijama pesama “Love Yourself” i “Cold Water“. Osim što savršeno peva i pleše, Justin je tako pokazao i da odlično svira gitaru i bubnjeve, a publiku je zadivio akrobacijama na trambolini. Poslednji taktovi hita “Sorry” ispratili su Justina, plesače i prateći bend uz jedan od najlepših specijalnih efekata – kišu koja je potopila celu pozornicu.

Justin Bieber je u hrvatskoj prestonici nastupio u sklopu svoje svetske turneje PURPOSE. Upravo je purpose, odnosno svrha, bila glavna misao vodilja ovog spektakla, pa je tako obožavatelje podsetio da je svako, bez obzira na godine i poreklo, jedinstven i da treba da potraži najbolju verziju sebe.

justin_bieber_zagreb2

Uoči koncerta, Justin se opuštao u jaccuzzi-u, posebno za tu priliku postavljenom u backstage-u, a dočekali su ga i najukusniji specijaliteti poput štrukli, sveže jadranske ribe, ali i nezbežne pice.

Justin je nakon koncerta odlučio da produži svoj boravak u Zagrebu, pa se tako prvo opustio uz film u Cinestar Arena Imax Gold Classu, a zatim se uputio na after party u klub The Best na kojem je nastupio njegov omiljeni DJ i prijatelj Tay James uz pratnju RNB Confusion residenata DJ Em Beea i DJ Sheka.

justin_bieber_zagreb3

Foto: Antonio Ahel/ATAIMAGES

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.