Justin Bieber novom tetovažom šokirao fanove, neki mu baš zameraju!

Mega populrani Biebs iznenadio je milione fanova objavom fotografije i videa na Instagramu na kojima je pokazao svoju novu ogromnu tetovažu preko celih grudi i stomaka.

Justin je ceo stomak i prsa prekrio gargojlima, skeletonima, vratima i prolazima koje je navodno istetovirao u martu ove godine. Na jednoj strani Bieberovih grudi još od pre istetoviran je ogromni medved, a na drugoj lav, dok se ispod njih ređaju razni oblici.

Njegovi fanovi su odmah na Instagramu ispod njegovih obajava prokomentarisali kako je preterao s tetovažama koje pored toga što su ogromne i ne izgledaju baš najbolje.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

“Postao si ovisan o tetovažama. Zašto uništavaš svoje telo s njima kad nisu vredne?”, postavio je jedan fan pitanje Justinu Bieberu, dok mu je drugi rekao kako je puno bolje izgledao s nekoliko tetovaža pre dve godine.
Jedni su osudili pevača, a drugi su ga ohrabrili kako može sa svojim telom da radi šta god poželi. Inače, Bieber sad na telu sada više od 60 tetovaža.

Podsećamo, Biebera proteklih meseci brojni svjetski mediji prozivaju zbog problema s konzumiranjem teških droga i alkohola. Pevač se ne osvrće na komentare i živi svoj život onako kako želi, a da li se to nama (medijima) i fanovima dopada ili ne mislimoda njega uopšte ne zanima.

A mi pitamo vas – da li mislite da je Justin preterao sa ovom tetovažom?

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.