Kada Ariana Grande i Pete Davidson planiraju da stanu na ludi kamen?

Pevačica Ariana Grande i komičar Pete Davidson jedan su od celebrity parova koji su nas ovog leta iznenadili brzinskom veridbom.

Na listi su se uz njih našli Justin Bieber i Hayley Baldwin koji su nedavno otkrili da će se venčati tek dogodine, te Priyanka Chopra i Nick Jonas koji su za vikend imali i svečanu proslavu veridbe, a svetski mediji šuškaju da će i venčanje uskoro. A čini se da sličan plan imaju i Ari i Pete.

Iako su u stranim medijima kružile glasine da su se već venčali, pevačica je u svom najnovijem intervjuu za Good Morning America otkrila da ove godine ne planiraju da stanu pred oltar.

“Venčanje neće biti uskoro. Venčaćemo se tek negde dogodine,” otkrila je Ariana te je u nastavku intervjua obrazložila tu odluku.

“Treba nam vremena da sve isplaniramo. Već smo počeli to da radimo, a s idejama nam pomažu i porodice i prijatelji i jako nam je zabavno. S obzirom na to da puno radim do sada nisam nikada ovoliko vremena posvetila planiranju nečeg ličnog i zbog svega sam toliko uzbuđena da bih mogla zaplakati,” priznala je pevačica.

Najpopularnija teorija Arianinih obožavatelja o njenom venčanju je da će se njih dvoje venčati 11. jula, na godišnjicu smrti Peteovog oca koji je bio vatrogasca, a poginuo je na dužnosti spašavajući žrtve terorističkog napada na slavne kule bliznakinje. Ko zna možda zaista i bude tako!

Podsetimo, Pete i Ariana počeli su da se zabavljaju krajem maja te su se nakon samo jesec dana veze verili.

Foto: Getty Images

1 Comment

  1. Ma zašto ljude toliko zanima i toliko forsiraju kada će se neko i da li će se udati/oženiti imati/nemati dete, kakvo je to besmisleno forsiranje.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.