Kako da kupiš karte za koncert Marcusa i Martinusa ako nisi iz Srbije

Koncert Marcusa i Martinusa se opasno bliži, a mi svakodnevno dobijamo gomilu poruka u kojima nas pitate kako da kupite kartu ako niste iz Srbije. Da, da dobro čitate, mnogo fanova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije je spremno da sedne u autobuse i krene put Beograda kako bi 25. marta u glas pevali sa omiljenim blizancima.

I sam organizator računa da su nastupi u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani, koncerti za čitav region i mi smo ubeđeni da ćemo videti mnogo MMera iz Crne Gore, BiH, Makedonije ali i iz Rumunije i Bugarske pa možda čak i Mađarske.

Kad je reč o Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, najveća nevolja je u što u ovim zemljama (barem koliko je nama poznato) ne postoji Eventim koji je jedini zvaničan prodavac karata za koncerte Marcusa i Martinusa. Ipak ima i nekih dobrih vesti.

Jedna od njih je da u nekim državama postoje partneri Eventima koji prodaje karte pa ih možete kupiti na licu mesta, pa ćemo vam ukratko predstaviti gde možete sve da nabavite karte, ukoliko još niste.

Partner Eventim u Crnoj Gori to je preduzeće Petrol koje ima 10 benzinskih stanica na teritoriji Cetinja, Nikšića, Herceg Novog, Reževića, Bijelog Polja, Bara, Kotora i Podgorice. Kako nismo 100% sigurni da li su oni još uvek partneri, a vi ste iz Crne Gore i živite u nekom od ovih gradova, proverite da li se karte prodaju i javite nam. Prodavac koji radi karte nabavlja elektronskim putem tako da će vam biti odštampane na licu mesta. Dobra stvar u vezi toga je što oni ne moraju da čuvaju klasične karte u zalihama već samo štampaju koliko im treba, makar dok se ne rasprodaju.

Situacija sa Bosnom i Hercegovinom je mnogo tužnija jer Eventim nažalost nema partnera u ovoj zemlji, barem koliko smo mi upućeni.

Naravno, sve ovo su varijante za kupovinu karata ukoliko nemate kreditne kartice. Na sajtovima Eventim.rs i Eventim.hr možete da kupite karte i elektronskim putem ali vam je u tom slučaju potrebna Visa, Mastercard ili American Express kartica kako biste izvršili plaćanje. Od ponuđenih opcija za preuzimanja karata mi savetujemo Print@Home jer vam onda na e-mail adresu dolazi karta koju samo treba da odštampate i ponesete na koncert. Veoma verovatno čak te karte ne morate ni da štampate već je dovoljno da ih pokažete na svom telefonu kad ulazite na koncert kako bi se skenirao njihov bar kod.

Ulaznice za koncert u Beogradu preko interneta možete kupiti ovde a za koncert u Zagrebu ovde.

Naravno, ako ako ste vi već nabavili karte, a niste iz Srbije ili Hrvatske, napišite nam gde ste i kako kupili karte – nekome će to sigurno pomoći!

Izvor: famoza.net
Foto: Getty Images

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.