Kako je Ian Somerhalder raznežio fanove: Za najdivnije stvorenje na planeti! (foto)

Zavodnik iz svima dobro poznate serije The Vampire Diariesa Ian Somerhalder i zvezda Twilighta Nikki Reed juče su proslavili godišnjicu braka.

Dve godine ljubavi par je proslavio i na društvenim mrežama uputivši emotivne poruke jedno drugom, a usput su raznežili koji su imali prilike da pročitaju šta su napisali.

Uz fotografiju sa venčanja Ian se zahvalio “najdivnijem stvorenju na svetu”:

– Za najdivnije stvorenje na planeti. Hvala ti za predivne dve godine braka. Danas, pre tačno dve godine, rekli smo ‘DA’ i ne mogu biti srećniji ili zahvalniji zbog ovog života. Hvala ti što si moj najbolji prijatelj, najvrednija, najdivnija, strpljiva i najtalentovanija žena koju znam. Tebi moja ljubavi, kažem, kako znam da ćemo imati toliko divnih godina zajedno da ne mogu ni da ih izbrojim. Volim te! – napisao je Ian poruku koja nas je rasplakala, na šta mu je Nikki uzvratila, a nas dokosurila:

– Moj dečko, moj čovek, moja duša, moj partner u životu, moja bolja polovina u svakom smislu. U tačno ovo vreme pre dve godine, držeći se za ruke ušli smo u novo poglavlje našeg života. Svaki dan postaje bolji, svaki momenat želi još više. Kretanje kroz vodu života sa tobom je najveća i najdragocenija avantura za koju sam ikada znala. Penjemo se, rastemo i smejemo. Hvala ti što si ono što jesi, i što voliš ono što ja jesam. Hvala ti što si spreman da ideš još dublje. Dok nisam srela tebe nisam znala šta sve može biti. Dok nisam srela tebe… Srećna godišnjica!

A post shared by Nikki Reed (@iamnikkireed) on

Sve najdivnije želimo ovim preslatkim golupčićima! 💞💞💞

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.