Kako vam se dopadaju Calvin Harris i Dua Lipa u pesmi “One Kiss”?

Calvin Harris i Dua Lipa objavili su zajednički video spot koji prati njihovu #1 hit saradnju, singl “One Kiss”.

Dobitnik nagrade Grammy, kao i višestruko platinasto tiražan izvođač, Harris je premijeru spota prepustio servisu Apple Music, dok je pesma već treću nedelju zakucana na mestu #1 UK liste singlova. Calvin i Dua se zajedno pojavljuju u ovom video spotu koji je režirao Emil Nava.


U samo tri nedelje, pesma ima preko 120 miliona preslušavanja, a samo u Britaniji nalazi se istovremeno na mestu #1 kako na zvaničnoj britanskoj top listi, tako i na listama servisa iTunes, Spotify, Apple Music i Shazam, dok slične ili iste uspehe beleži u mnogim drugim zemljama širom planete.

 

Trenutno najpopularniji producent, DJ i autor pesama, Calvin Harris, predstavlja lidera moderne plesne muzike. Mnogobrojni uspesi i hitovi čine ga jednim od najuspešnijih izvođača ikada, a inače je najemitovaniji škotski izvođač 21.veka. U svojoj karijeri sarađivao je sa brojnim izvođačima kao što su Rihanna, Pharrell Williams, Katy Perry i Ellie Goulding. Do sada je prodao preko 10 miliona albuma kao i 35 miliona singlova širom sveta. Ukupno je sakupio preko 8.5 milijardi preslušavnja svog audio materijala i preko 7.9 milijardi pregleda svojih spotova na svim relevantnim muzičkim servisima i digitalnim platformama, što ga čini najuspešnijim izvođačem Sony etikete.

Foto: Sony Music/Menart

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.