Kamp Bogdana Bogdanovića za najveće talente regiona

Jedan od naših najboljih košarkaša, reprezentativac Srbije i promoter kompanije Nike, Bogdan Bogdanović, ovog će juna organizovati košarkaški kamp za mlade košarkaške talente iz celog regiona. Kamp će se održati 26. i 27. juna na košarkaškim terenima KK Partizan na Kalemegdanu, a učestvovaće 10 devojčica i 40 dečaka uzrasta od 13 do 15 godina.

Kamp je neprofitabilnog karaktera, a ima za cilj da na jednom mestu okupi budućnost regionalne košarke i mladim nadama omogući da uz nadzor i lekcije jednog od najboljih evropskih košarkaša i u društvu izabranih vršnjaka iz regiona steknu vredna iskustva i nauče nove košarkaške tehnike. Budući da je kompanija Nike jedan od partnera kampa, dodatan motiv polaznicima kampa biće i mogućnost da na treninzima testiraju najnoviju Nike Hyperdunk patiku za košarku.

Osim što doprinosi košarkaškom razvoju učesnika, kamp omogućava svim ljubiteljima košarke da sa tribina prate treninge, ali i da čuju korisne savete profesionalca kao što je Bogdan Bogdanović.

Tokom dela kampa, Bogdan će preuzeti i aktivnu ulogu trenera posvećenog bekovima, u sklopu čega će mališane učiti bekovskim drilovima i šuterskim tehnikama.

Koordinator kampa je poznati srpski košarkaški stručnjak, Aleksandar Matović, koji će svojim iskustvom dodatno doprineti kvalitetu rada sa mladim talentima.

A na kamp vas poziva i Bogdanov kolega iz reprezentacije Nikola Kalinić!

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.