Kanye West menja svoje ime u Ye

Poznati američki reper Kanye West navikao je da nas šokira neobičnim izjavama, razbacivanjem s novcem, čudnim oblačenjem, ali ono što je sada uradio ostavilo je sve njegove fanove u šoku.

Naime, uspešni reper ovog puta odlučio je da promeni ime, a da menja ime reper je svoje fanove je obavestio putem svog Twitter profila.

“Biću formalno poznat kao Kanye West. Ja sam YE“, napisao je West na Twitter profilu.

Četrdestjednogodišnji reper već neko vreme koristi nadimak Ye, a to ime iskoristio je i za naziv svog osmog albuma koji je objavljen u junu. Svoje novo ime objasnio je ranije ove godine u jednom radijskom showu, prenosi BBC.

“Verujem da je “ye” najčešća reč u Bibliji, te u njoj znači ti. Tako da sam ja ti, ja sam mi, to smo mi. Proizašlo je iz Kanye, što znači jedan jedini, u samo Ye – to je samo odraz naše dobrote, zbunjenosti, svega. Album je više odraz onoga ko smo”, rekao je Kanye govoreći o svom novom albumu.

Jedan od repera koji je više puta menjao ime je Sean Combs, poznatiji kao Puff Daddy, P. Diddy ili Diddy, a ranije ove godine je izjavio da mu se sviđaju i Love i Brother Love.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.