Kanye West obrisao svoje profile na Twitteru i Instagramu

Poslednjih nedelja svi su primetili da se reper Kanye West ponaša krajnje kontorverzno i svi su mislili da je kulminacija ludila promena imena u Ye, ali onda je tokom minulog vikenda izbrisao naloge sa socijalnih mreža Instagram i Twitter.

Ovo nije prvi put da Kanye izbrisao svoje naloge, budući da ga u periodu od maja 2017. godine do aprila ove godine nije bilo na društvenim mrežama, piše Mirror.

Od tada pa do danas reper Ye bio je veoma aktivan na društvenim mrežama, a svojim objavama često je umeo da šokira javnost.

Međutim, razlog zbog kojega se reper odlučio na ovaj potez još uvek nije poznat.

Pretpostavlja se da je razlog za ovakvu odluku velike kritike javnosti nakon što je reper u jednom intervjuu kazao da je ropstvo izbor. Kasnije je pokušao ublažiti ovu izjavu napisavši da su robovi bili mentalno porobljeni.

“Naravno, znam da robovi nisu svojom voljom pristali na to da ih se zarobi i ukrca u brodove za Ameriku. Hteo sam reći da činjenica da smo toliko dugo ostali u toj poziciji iako smo bili u većini znači da smo bili mentalno porobljeni”, napisao je na Twitteru Ye.

Reper je gnjev navukao i zbog javne podrške američkom predsedniku Donaldu Trumpu.

“Jednostavno volim Trumpa, on je moj tip čoveka. Trump je jedan od omiljenih ljudi među rapperima”, rekao je.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.