Kendall Jenner na naslovnici Harper’s Bazaara: Znam da sam drugačija od svojih sestara

Kendall Jenner krasi naslovnicu majskog izdanja Harper’s Bazaara. Ona za ovaj modni magazina priča o sebi,  životu, porodici.

Kendall nije strano deljenje intime sa javnosti s obzirom da od malih nogu nije imala izbora i njen svaki korak bio je praćen kamerama. Kako kaže, iako joj je bilo “nametnuto” da se odrekne privatnog života zarad slave njoj to nije smetalo.

– Bili smo obična deca. Kamere smo jedva primećivali – objasnila je Kendall i dodala kako su ona i njena sestru Kylie imale normalno detinjstvo.

Kendal priznaje da je, za razliku od mnogih, imala privilegije luksuznog života još kao mala, ali da se uvek trudila da ostane iskrena prema sebi i da uživa u jednostavnim stvarima kao što su vožnja bicikla, jahanje, igranje sa Barbikama.

– Bila sam muškarača – otkrila je Kendall za magazin.

– Imala sam fazu kada sam nosila samo mušku odeću. Uvek sam se družila sa dečacima i sa njime nekako bolje pronalazila zajednički jezik.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Ova njena izjava definitivno iznenađuje jer znamo da su njene starije sestre Kourtney, Kim i Khloe Kardashian napravile karijeru zahvaljujući svom ženstvenom izgledu, a njihovim stopama krenula je i Kylie.

Kendall je svesna da se razlikuje od svojih sestara:

– Uvek sam bila drugačija od njih. Mislim, ja sam žensko i volim što jesam, samo me nikada nije posebno zanimalo to sve što i njih, šminka, glamur, sređivanje. To sam nasledila od tate. Rekla bih da sam više Jenner nego Kardashian.

Kendall je za Harper’s Bazaara otvorila dušu pa se dotakla i svog problema sa anksioznošću.

– Budila sam se u sred noći sa napadima panike. Tresla sam se i plakala – bila je iskrena manekenka koja je uspela da pobedi ovaj problem i ostvari svoj san.

Sada se Kendall, kako kaže, trudi da i pored svega, slave i bogatstva bude realna, skromna i vodi normalan život.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Izvor: celebmix.com
Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.