KIM KARDASHIAN BRUTALNO ISKRENA: Već neko vreme se borim sa anksioznošću!

Kim Kardashian je u novoj epizodi šou programa “Keeping Up With the Kardashians” priznala milionima gledalaca da pati od anksioznosti! Ipak, to nije bio jedini šok, zato što je starleta otkrila da se sa istim problemom bori i njena mlađa sestra Kendall.

Obe su potražile pomoć psihoterapeuta i rade meditativne vežbe, koje su se pokazale kao veoma efikasne kod ovog poremećaja. Kim je priznala da se on kod nje manifestuje tako što najčešće dobija napad panike kada vozi, dok Kendall ima probleme sa spavanjem.

Kim je rekla da ovo želi da podeli sa ljudima, kako bi shvatili da anksioznost može da se dogodi svakome, kao i da se manifestuje na različite načine. U ovoj epizodi  “Keeping Up With the Kardashians“, koja je snimljena pre pljačke koju je doživela u hotelu u Parizu, ona je rekla da pokušava da nađe način da se što pre vrati svakodnevnim rutinama. Tom prilikom je u razgovoru sa svojim terapeutom veoma iskreno poželela da se “problem sa anksioznošću što pre reši, zato što je izluđuje da neprestano misli o tome”.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.