Kings Of Leon singlom “The Bandit” najavljuju izlazak novog albuma “When You See Yourself”!

Braća Followill, Caleb (gitara, vokal), Nathan (bubnjevi), Jared (bas) i Matthew (gitara) najavili su izlazak osmog po redu studijskog albuma grupe Kings Of Leon. Dobitnici nagrada Grammy koji u svojoj diskografiji imaju višetruko platinaste tiraže albuma, objavili su danas dvostruki audio komplet, u kome su osim vodećeg singla “The Bandit” (koga prati i zvaničan video spot) fanovima ponudili još jednu novu pesmu, “100.000 People”. Obe pesme naći će se na njihovom budućem albumu When You See Yourself , koji će izaći 5.marta (RCA Records/Menart).
When You See Yourself je snimljen u Nešvilu, u poznatom studiju Blackbird, a producent ploče je dobitnik nagrade Grammy, Markus Dravs (Arcade Fire, Coldplay, Florence + the Machine), koji donosi modernu evoluciju u zvuku benda.

Prednarudžba albuma When You See Yourself omogućena je na linku OVDE
Pesme “The Bandit” & “100,000 People” možete slušati OVDE.
Spot singla “The Bandit” možete pogledati OVDE.
Novi album Kings Of Leon dolazi četiri godine nakon izlaska njihovog prethodnog albuma, WALLS, koji je debitovao na mestu #1 Billboard liste albuma. Bend već nekoliko nedelja otkriva deo po deo misterije koja okružuje novi album, a na njihovom sajtu su već u ponudi majice sa stihovima novih pesama, dok čitav prihod od prodaje majica sa natpisom “Hero-T-Shirt” ide u fond Live Nation’s Crew Nation relief čiji je cilj pomoć tehničkim i logističkim ekipama u muzičkoj industriji, koji su zbog pandemije bez posla več bezmalo godinu dana.
Više o ovoj akciji možete pronaći na linku.
When You See Yourself – redosled pesama:
1. When You See Yourself, Are You Far Away
2. The Bandit
3. 100,000 People
4. Stormy Weather
5. A Wave
6. Golden Restless Age
7. Time in Disguise
8. Supermarket
9. Claire and Eddie
10. Echoing
11. Fairytale

O grupi Kings of Leon
Braća Followill koji čine grupu KOL objavili su sedam studijskih albuma:
-Youth & Young Manhood (2003),
-Aha Shake Heartbreak (2004),
-Because of the Times (2007),
-Only by the Night (2008),
-Come Around Sundown (2010),
-Mechanical Bull (2013),
-WALLS (2016)

Grupa Kings Of Leon do sada je prodala preko 20 milliona ploča i preko 40 miliona singlova, širom sveta. Nominovana je za osam nominacija, a osvojila je tri Grammy nagrade, tri NME nagrade, dve nagrade BRIT i jednu Juno nagradu. Više puta su braća Followill koncertno obišli planetu, svirajući po najpoznatijim dvoranama i arenama, a bili su i glavne zvezde festivala Bonnaroo, Lollapalooza, Austin City Limits, Glastonbury, itd. Još uvek čekamo da ih gledamo uživo na Exit festivalu.

Foto: Menart promo

Tekst: Menart promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.