Ko jeste, a ko nije razumeo poruku serije: Zara Larsson naljutila Selenine fanove zbog “13 Reason Why”

Selena Gomez ponovo je u žiži javnosti zato što  je koproducent hit Netflixove serije 13 Reasons Why koja je oduševila fanove širom planete.

Međutim, kao i sve i ovaj projekat naišao je na one koji baš i nemaju reči hvale za njega. Među njima je i Zara Larsson koja nije ni slutila da će nakon posta na Twitteru ući u rat sa fanovima serije.

Zara je javno napisala da ne voli 13 Reasons Why i kako misli da je “previše nerealna, romantizira samoubistvo i ne prikazuje verno depresiju kao bolest”, a horda obožavalaca “nagrnula” je na nju.

Fanovi su pokušali da joj objasne kako je zapravo bitno koju poruku priča nosi i kako je Zara očigledno nije shvatila.

Kako to obično biva na socijalnim mrežama sve je dobilo mnogo veći razmere i nekako se pretvorilo u to da “Zara Larsson mrzi Selenu Gomez i Taylor Swift“. Vau!

Zara se samo još jednom obratila fanovima pre nego što je izbrisala sve ove tvitove i napisala kako je “sve glupo i ne razume kako se pretvorilo u ovako nešto jer ona voli Selenu i Taylor”.

Tužno je što je Zara napadnuta (bullied) na Twitteru samo zato što ne deli isto mišljenje sa većinom, što je ako ste razumeli, upravo ono o čemu 13 Reasons Why i govori… Ok je imati drugačije mišljenje i biti svoj, a strašno je ako te zbog toga maltretiraju, što su upravo obožavaoci serije uradili Zari.

Izvor: girlfriend.com.au
Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.