Koga je Srbija slušala i gledala u 2017. godini na VEVO/YouTube-u? Od Marije Žeželj jedino slušaniji “Despacito”!

Krajem decembra nismo uzbuđeni samo zbog praznika i dugo očekivanog odmora, već i liste najslušanijih, najboljih i najgledanijih izvođača u 2017. godini. Neki su ostvarili uspeh veoma brzo, neki povratili ’staru slavu’, a mi smo svih 365 dana uživali sa svima njima. Stoga, predstavljamo listu 25 najgledanijih spotova Universal Music izvođača 2017. godine u Srbiji!

Prvi na listi je Luis Fonsi sa spotom za planetarni hit “Despacito“, dok se remix iste pesme u Justin Bieber izvođenju našao na desetom mestu. “Despacito“ je jedina pesma koja se našla na listi iznad mlade srpske pop senzacije Marije Žeželj i njenog prvog singla “Dance Like Nobody’s Watching“ čiji spot danas broji preko 14 miliona pregleda, a pesma je doživela veliki uspeh ne samo regionalno, već i širom planete. Činjenica da je sa svojim prvim singlom gledanija i slušanija od internacionalnih pop velikana kao što su Weekend, Katy Perry, Taylor Swift i drugi, samo potvrđuje da je Marija u prethodnih 6 meseci postala prva prava srpska pop princeza.

Treće mesto drži The Weeknd sa pesmom “Starboy“ feat. Daft Punk, dok je na mestu broj četiri, ali i četrnaest, mladi Shawn Mendes sa “Treat You Better“ i There’s Nothing Holdin’ Me Back. Ariana Grande je zauzela mesta broj pet, trinaest i dvadeset jedan sa plesnim numerama “Side To Side“, “Into You“ i “Everyday“. Na šestom mestu je Jax Jones sa “You Don’t Know Me“, na sedmom Katy Perry sa “Bon Appétit“, dok su na osmom ZAYN i Taylor Swift sa pesmom “I Don’t Wanna Live Forever“ koja je bila deo soundtracka filma “Pedeset nijansi mračnije“ (Fifty Shades Darker). Lady Gaga se sa “Million Reasons“ našla na dvadeset drugom mestu, Jonas Blue su zauzeli dva mesta na listi i to osamnaesto i dvadeset treće sa pesmama “Mama“ i “Perfect Strangers“, dok je na samom začelju tabele Selena Gomez sa dva singla – “Bad Liar“ i “Fetish“.

Youtube plejlistu sa svim spotovima pronađi na linku ovde: https://umrs.lnk.to/top252017

1 Luis Fonsi – Despacito
2 Marija – Dance Like Nobody’s Watching
3 The Weeknd – Starboy
4 Shawn Mendes – Treat You Better
5 Ariana Grande – Side to Side
6 Jax Jones – You Don’t Know Me
7 Katy Perry – Bon Appétit
8 Various Artists – I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)
9 Sean Paul – No Lie
10 Luis Fonsi – Despacito (Remix) Feat. Justin Bieber
11 Katy Perry – Chained To The Rhythm
12 J Balvin – Mi Gente
13 Ariana Grande – Into You
14 Shawn Mendes – There’s Nothing Holdin’ Me Back
15 Katy Perry – Swish Swish
16 DJ Snake – Let Me Love You
17 Desiigner – Panda
18 Jonas Blue – Mama
19 Rae Sremmurd – Black Beatles
20 Imagine Dragons – Believer
21 Ariana Grande – Everyday
22 Lady Gaga – Million Reasons
23 Jonas Blue – Perfect Strangers
24 Selena Gomez – Bad Liar
25 Selena Gomez – FETISH

*Lista je sastavljena od 25 najgledanijih spotova Universal Music Group International izvođača na YouTube/VEVO servisima u Srbiji.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images  i Universal Music Serbia

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.