Koja je Selenina reakcija na Justinovu veridbu?

Vest da se Justin Bieber verio ovih dana je top tema brojnih svetskih medija. Pevač je proteklog vikenda na Bahamima zaprosio Hailey Baldwin, a zgodna manekenka pokazala je prsten s ogromnim dijamantom. Biebs je vest o veridbi potvrdio na svom Instagramu, a usledele su hiljade i hiljade čestitki fanova iz svih delova sveta.

Ipak, neki od njegovih brojnih  fanova su razočarani što njegova mlada neće biti Selena Gomez, devojka s kojom je godinama bio u vezi i prekidao. Svi se oni pitaju kako se ona oseća poslednja tri dana, a britanski E!News došao je do informacije da ju je veridba bivšeg dečka jako iznenadile.

“Selena je jako iznenađena što se Justin tako brzo verio. Ipak, dobro ga poznaje i takvi potezi nisu čudni za njega. Na kraju krajeva, nije ju baš briga”, rekao je neimenovani izvor koji tvrdi da je Selena prebolela Justina i da se posvetila sebi.

Navodno je Selenino psihičko zdravlje puno bolje otkako nema posla sa slavnim pevačem, a ne zanimaju je ni drugi muškarci. Posvetila se molitvi i druženju s prijateljicama.

Foto: Puma

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.