Koja je zaduženja Selena Gomez imala u seriji “13 Reasons Why”?

Zvezde serije “13 Reasons Why” odavno su raspršile naše nade da ćemo Selenu Gomez gledati bar jednom ispred kamere, ali to ne znači da Sel ne radi naporno na setu.

Ona ima ulogu izvršnog producenta, što može podrazumevati različite tipove posla – od praćenja kamera i monitora, do pomaganja oko garderobe.

U nastavku, pročitajtena koje je sve načine Sel doprinela da “13RW” uopšte zaživi.

Selena Gomez je još 2009. godine uspela da dobije zeleno svetlo za snimanje serije po istoimenoj knjizi.

Nakon što je knjigu i sama pročitala godinu dana ranije, Sel je osećala kao da bi mogla da uradi nešto više, tako da je zajedno sa mamom, Mandy Teefy, organizovala sastanak sa Jayom Asherom, autorom novele. Odmah su se sporazumeli, ali prema Asherovim rečima, njihova originalna zamisao bila je potpuno drugačija – tada je Sel zapravo bila zainteresovana da glumi u adaptiranom FILMU, kao i da ga sama producira.

Međutim, nakon nekoliko godina, projekat se promenio i postao veći, u trenutku kada je postao podržan od strane Netflixa. Kako je Sel godinama glumila tinejdžerku u Disneyjevim filmovima i serijama, odlučila je da ipak ostane iza kamere.

– Razlog zbog kojeg smo odlučili da ipak kreiramo seriju jeste taj što na filmu ne bismo imali dovoljno vremena da ispričamo sve kako treba – rekla je Selena za The New York Times.

Za kakve poslove je Selena Gomez bila zadužena u prvoj sezoni?

Da budemo realni, i ne baš za mnogo stvari. Do tog momenta, ona se posvetila tome da dobije prava za film, pa za seriju, da pronađe pravog scenaristu itd. Međutim, kad je snimanje počelo, Selena je bila primorana da se fokusira na “REVIVAL” turneju, ali to ne znači da nije ostala u kontaktu sa svojim kolegama.

– Selena je veoma zauzeta. Međutim, provela je sa nama poslednji dan na setu i razgovarala je sa svima. Izvela nas je na večeru i išli smo zajedno u bioskop. Takođe, bili smo u kontaktu sa njom preko mejlova – izjavila je Katherine Langford.

A šta će se događati sa Selenom tokom druge sezone?

Iako se ona definitivno neće naći ispred kamere, nastaviće da obavlja svoje dužnosti izvršnog producenta.

– Mislim da će druga sezona biti još bolja – otkrila je Sel.

Pored navedenog, ona je seriji doprinela pesmom “Only You”, koja je snimljena isključivo za “13RW” soundtrack.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.