Koliko će Millie Bobby Brown zarađivati po jednoj epizodi serije “Stranger Things”?

Treća sezona serije “Stranger Things”, koja je u veoma kratkom roku osvojila publiku, uskoro počinje dase  snima, a ako je verovati tekstovima u američkim medijima, glavni glumci su uspeli da povećaju svoje plate. Najveći deo kolača, što i nije čudno, dobiće glavna zvezda serije Millie Bobby Brown.

Svi glumci iz serije, odrasli i deca, utrostručili su svoje honorae, s obzirom na veliku popularnost koju su stekli kroz prvu i drugu sezonu serije.

Winona Ryder i David Harbour, koji glume Joyce Byers i Jima Hoppera, koštali su između 80.000 i 100.000 dolara po epizodi u prvoj i drugoj sezoni, dok će za jednu epizodu treće sezone biti plaćeni čak 350.000 dolara.

Mladi Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin i Noah Schnapp koštali su blizu 20.000 dolara po epizodi, a u nastavku serije će koštati skoro 250.000 dolara. Natalia Dyler, Charlie Heaton i Joe Keery će zarađivati 150.000 dolara po epizodi.

Najveća misterija jeste koliko će novca dobijati Millie Bobby Brown, koja u seriji tumači lik Eleven. Prema prvim informacijama, mlada zvezda će uzimati više od 350.000 dolara po epizodi.

Filmski kritičari Millie predviđaju uspešnu karijeru. Ona već sad vredi oko tri miliona dolara po filmu, a ova svota bi se trebala povećati kad ona napuni 16 godina.

Millie se pored “Stranger Things” priprema za još jednu veliku ulogu koja će joj sigurno doneti još veću slavu, a reč je o filmskom serijalu koji se temelji na romanima “Enola Holmes Mysteries”.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.