Koncert Jelene Tomašević u Nišu odložen za 14. oktobar

Povodom početka Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke, Avon će pokloniti građanima Niša koncert Jelene Tomašević, 14. oktobra u 17 časova, na Letnjoj pozornici Niške tvrđave. Jelena se na ovaj način priključila Avon akciji za borbu protiv raka dojke, koja je pokrenuta još 2004. godine.

Avon u okviru ove akcije prikuplja sredstva za donaciju prodajom proizvoda sa ružičastom vrpcom, od kojih је celokupan bruto profit namenjen nabavci najsavremenije medicinske opreme i podršci programima koji podižu svest i pružaju neophodnu obuku ženama u borbi protiv raka dojke. Humanitarne aktivnosti predvode Avon Dame i Gospoda, koji su upravo u Nišu i okolini ove godine prikupili najviše sredstava i na taj način pokazali svoju posvećenost ovom važnom ženskom pitanju. Time je ovaj grad zasluženo postao domaćin ovakvog događaja, na kojem će od 15 časova svi zainteresovani pre koncerta sa svojim najmilijima moći da uživaju i u porodičnim aktivnostima kao što su dečiji kutak, kutak za dame i humanitarni bazar.

Upravo zahvaljujući donaciji kompanije Avon, Centar za radiologiju Kliničkog centra Niš je ove godine dobio obnovljeni PACS sistem, neophodan za arhiviranje i analizu zdravstvenih podataka hiljada žena iz Niša i okoline.

Svi koji veruju da zajedničkom borbom možemo da omogućimo zdraviju budućnost dragim ženskim osobama, pozvani su da dođu na koncert u omiljenoj ružičastoj odevnoj kombinaciji, glasno zapevaju i pošalju poruku podrške svim ženama koje se suočavaju sa dijagnozom. Kako bi doprineli prikupljanju sredstava za sledeću donaciju, svi zainteresovani mogu da poruče proizvod sa ružičastom vrpcom, što će biti moguće i na licu mesta.

Hajde da pokažemo da zajedno možemo da promenimo statistiku i produžimo život, jer #NisJeRoze!

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.