Koncert Nine Badrić, 21. februara u Sava centru!

Nakon pune tri godine Nina Badrić ponovno dolazi u beogradski Sava Centar. Umetnica bez premca nastupiće u sredu, 21. februara, u 20 časova.

Dugogodišnja karijera, brojne nagrade, naslovne strane, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama, samo su deo njene bogate karijere, a sjajna i verna publika za svaki njen nastup do poslednjeg mesta ispuni i najveće koncertne dvorane. Za Ninu je posebno bila uspešna 2016. godina jer je singl “Dani i godine” dugo bio na vrhovima top lista i osvojio mnogobrojne nagrade. Pesmu mnogi već smatraju evergrinom, a tome u prilog ide i činjenica da je do sada video spot pregledan više od 15.000.000 puta.

Nedavno je predstavila i novu pesmu „Mijenja se vrijeme“ kojom je oduševila fanove kako samom pesmom tako i novim izgledom.

„Čarobno jutro“, „Dodiri od stakla“, „Da se opet tebi vratim“, „Takvi kao ti“, „Moje oči pune ljubavi“ neki su od njenih najvećih hitova koje će, uz još pregršt iznenađenja, podeliti sa beogradskom publikom u sredu, 21. februara, u Sava centru!
Ne propustite priliku da budete deo ove posebne atmosfere.

Prodaja ulaznica na blagajni Sava Centra i preko mreže Eventim.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.