KYGO je objavio prvi singl u 2019: “THINK ABOUT YOU” FEATURING VALERIE BROUSSARD

Globalni superstar,producent i DJ, Kyrre Gørvell-Dahll – a.k.a. Kygo otkrio je nakon višenedeljnih nagoveštaja novu pesmu “Think About You” (Sony Music Sweden/Ultra Records/RCA Records). U pesmi čujemo glas pevačice Valerie Broussard koja je novopotpisana umetnica upravo na Kygovoj etiketi, Palm Tree Records/ RCA Records. Novi singl takođe najavljuje novu muziku koja uskoro stiže iz Kygove kuhinje.

Predstavljajući još jednu revoluciju u njegovom instant prepoznatljivom upečatljivom zvuku, Kygo ovoga puta povezuje eteričnost klavirske melodije i neonskog ritma sa izrazito dinamičnim i vibrantnim vokalom Valeri. Kao i uvek, na graničnim tačkama popa, elektra, hausa i transa, “Think About You”, kulminira blaženim osećajem nostalgije u refrenu pesme.

Video spot single “Think About You” je režirala Sarah Bahbah, a u njemu se pojavljuje američka Disney zvezda Dylan Sprouse i model i glumica Khadijha Red Thunder.

“Think About You” izlazi nakon veoma uspešnog singla “Happy Now” u kome gostuje švedski hitmajker, Sandro Cavazza. Do sada, “Happy Now” je premašio preko 119 miliona preslušavanja na servisu Spotify kao i 48 miliona pregleda na kanalu YouTube, pri čemu je čuveni muzički portal Billboard upozorio svoje pratioce da se ne iznenade, ukoliko naglo krenu da se interesuju za putovanja u Norvešku.

O Kygu:

Rođen u Norveškoj, Kygo je svetski poznati producent i DJ čije su pesme do sada prikupile 10.4 milijarde preslušavanja na različitim muzičkim servisima, dok su njihovi video ekvivalenti sakupili preko 2.5 milijardi pregleda. Fantastična saradnja sa Miguelom iz prošle godine, “Remind me to forget” ima preko 475 miliona preslušavanja i preko 55 miliona pregleda na YT kanalu. Kygovi rani radovi, “Firestone (feat. Conrad Sewell)” and “Stole The Show (feat. Parson James)” doneli su mu Spotify nagradu za “najboljeg novog umetnika 2015”, a uz njihovu pomoć postao je i izvođač koji je najbrže probio granicu snova od 1 milijarde strimovanja. Kygo je nastupio na završnoj ceremoniji Olimpijskih igara u Riju, dok ga je saradnja sa Selenom Gomez u pesmi “It Ain’t Me” uvela u Billboard Top 10 klub i donela mu fantastičnih 816 miliona Spotify preslušavanja, čime je osvojio Ameriku.

O Valerie Broussard:

Rođena u Filadelfiji, sa osamnaest godina se preselila u London, gde je počela da komponuje i peva pesme koje odlikuje mračni ambijetalni pop zvuk i melodije koje teško izlaze iz glave. Od nedavno njena pesma “Awaken” može se čuti u igrici League of Legends/Riot Games, gde već ima preko 29 miliona pregleda.

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.