Kylie Jenner je najuticajnija osoba na društvenim mrežama

Mnogi nemaju najlepše mišljene o najmlađoj sestri iz klana Kardashian-Jenner, ali mogu samo da joj zavide jer ona ima tek 20 godina, a već je vlasnica kozmetičkog carstva koje vredi nekoliko miliona dolara te je službeno i najuticajnija osoba na društvenim mrežama.

Prema novom istraživanju kompanije D’Marie Analytics koja se bavi analizama i statistikama na društvenim mrežama, Kylie Jenner za svaku objavu na Instagramu, Facebooku ili Twitteru zaradi ni manje ni više nego million dolara. Kylie je tako preotela titulu Beyonce, koja je do sada bila najuticajnija osoba na društvenim mrežama, dok je godinu dana pre nje to bila Rihanna.

Kompanija D’Marie Analytics odlučila je da sprovede novo istraživanje nakon što je prva fotografija Kyline ćerke Stormi na Instagramu u rekordnom roku postala najlovanija objava na društvenoj mreži s gotovo 18 miliona lajkova.

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Iako Kylie nema najviše followera na Instagramu, ta čast i dalje pripada Seleni Gomez, kao ni na Twitteru gde prednjači Katy Perry, njene objave vrede najviše jer strateški koristi društvene mreže i ima odličnu povezanost sa svojom publikom, tvrde iz D’Marie Analyticsa.

Što se tiče ostalih sestara iz klana Kardashian-Jenner, istraživanje je otkrilo da je Kim tek na trećem mestu, dok je na drugom mestu trenutno Khloe, što ima i smisla zbog nedavnog rođenja malene True, ali i preljubničkog skandala oca njenog deteta, košarkaša Tristana Thomsona.

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.