Kylie Jenner pomera granice – na naslovnoj strani magazina bez trunke šminke

Po potezima koje povlači jasno nam je da je Kylie Jenner ove godine odlučila da okrene novu stranicu u životu.

21-godišnja mega uspešna preduzetnica u industrij lepote u 2018. godini postala je majka te je na dobrom putu da postane i najmlađa samoostvarena milijarderka u istoriji, a promenila je i svoje beauty navike.

Pre otprilike mesec dana objavila je da prestaje da koristi filere za usne i okreće se prirodnijem izgledu, a sada je i pozirala za naslovnu stranu časopisa bez trunke make-upa.

Iako je vlasnica beauty carstva, na septembarskom izdanju australijskog Voguea osvanula je potpuno prirodna, a jedini beauty proizvod koji je imala na licu jest hidratantna krema, kako je na Instagramu otkrio make-up artist Ariel.

“Ovo je stvarno velika stvar. Voleo bih da preuzme zasluge za make-up, ali zapravo sam joj na lice samo naneo hidratantnu kremu,” napisao je make-up artista.

Kylie je na svom Instagramu također objavila naslovnu stranu i još jednu fotku iz editorijala te je u opisu istaknula da je Vogue za nju nekada bio samo san.

@vogueaustralia

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


U intervjuu za časopisa progovorila je o svom putu do uspeha i naglasila da ne bi ništa promenila, kao i da su joj sada prioriteti majčinstvo, ali i širenje njenog beauty carstva.

Šta vi kažete za ove promene?

Izvor: index.hr

Foto: Instagram @kyliejenner

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.