Kylie Jenner rodila devojčicu i već je predstavila svetu! (VIDEO)

Nakon brojnih nagađanja o njenoj trudnoći, Kylie Jenner je pre tri dana rodila devojčicu. Vest je na Instagramu potvrdila upravo najmlađa sestra iz čuvenog klana Kradashian-Jenner.

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

“Žao mi je što sam vas držala u mraku. Znam da ste navikli da vam uvek sve otkrivam. Moja trudnoća je bila nešto što nisam želela da delim sa svetom. Za najvažniju ulogu sam se želela pripremiti na najpozitivniji i najzdraviji način, bez stresa. Trudnoća je najlepše i najmoćnije iskustvo koje sam imala u životu i nedostajaće mi. Zahvaljujem prijateljima i porodici što su mi pomogli da sve zadržim u tajnosti”, napisala je Kylie koja je svoje prvo dete dobila s dečkom Travisom Scottom s kojim je u vezi od aprila 2017. godine.

Dodala je da je devojčica rođena 1. februara.

“Nikada nisam osetila ovoliku ljubav i sreću”, napisala je Kylie.

Ime devojčice još nije poznato.

Kylie je objavila i 12 minuta dugi video na YouTubeu pod nazivom “To Our Daughter” na kojem smo dobili mali uvid u ono što se u njenom životu događalo poslednjih 9 meseci.

Objavama je starleta i vlasnica beauty carstva potvrdila i kako je između nje i repera sve u najboljem redu, iako se šuškalo kako ju je ostavio te čak i varao tokom trudnoće, zbog čega ga je izbacila iz zajedničkog doma.

Na videu par izgleda veoma zajubljeno, a mi se pridružujemo milionima čestitki na prinovi!

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.