LADIES NIGHT UZ LJUBAVNU AVANTURU: Romantika i pokloni uz “Ona mi je sve” u bioskopu Cineplexx Promenada

Očaravajuća uzbudljiva ljubavna avantura francuskog pisca i reditelja Huga Gelina, neće vas ostaviti ravnodušnim na Ladies night događaju u bioskopu Cineplexx Promenada.

Uz piće dobrodošlice pre projekcije filma, sve dame, u četvrtak 19. septembra sa početkom u 20 časova, uživaće u poklonima naših partnera, a pre svega u vešto zamišljenoj mešavini filmova u kojima se prepliću ljubav i različite teorije u očaravajućem ostvarenju ,,Ona mi je sve“, francuskog pisca i reditelja Huga Gelina. Karte su u prodaji.

Za poklone iznenađenja pobrinuli su se naši partneri koji će obradovati naše drage gošće vrednim poklonima. Kozmetika AFRODITA obradovaće pet dama u  bioskopu poklon paketom kozmetike za negu tela, FARMASI COSMETICS je pripremio dva paketa kozmetike a modna kuća KATRIN po dva vrednosna vaučera za kupovinu u njihovim radnjama. Fitnes centar WORLD CLASS daruje tri posetioca sa gratis mesečnom članarinom za vežbanje dok UNITECH poklanja dva paketa preparata za negu kose prestižne marke Alter Ego. Ulaganje u sebe je jedinstvena investicija sa kojom ne možete pogrešiti, zato će naši partneri obradovati najsrećnije dame sjajnim poklonima! Drage dame, prepustite se romantici i uživajte u sjajnim poklonima u bioskopu Cineplexx Promenada!

Kada je Rafael prvi put sreo Oliviju u srednjoj školi, to je bila ljubav na prvi pogled. Nakon 10 godina srećnog braka i uspešne karijere kao pisca bestselera, Rafael ima sve – ili bar tako misli. Posle žučne svađe između para, Rafael se budi u paralelnom životu kao nastavnik u srednjoj školi, neoženjen, igrajući ping pong i provodeći previše vremena sa svojim najboljim prijateljem iz detinjstva. Shvativši da je Olivija bila njegovo sve, on mora da ide dalje kako bi povratio ljubav svog života – koja u ovom novom svetu nema apsolutno nikakvu predstavu ko je on.

Očaravajuća uzbudljiva ljubavna avantura francuskog pisca i reditelja Huga Gelina, neće vas ostaviti ravnodušnim na Ladies night događaju u bioskopu Cineplexx Promenada! Vidimo se!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.