PLAKALA U EMISIJI: Lady Gaga želi da bude kao sav normalan svet (VIDEO)

Da, dobro ste pročitali. Kraljica ekstravagancije i umetnica za koju ništa nije dovoljno preterano, želi da živi normalno. Lady Gaga je ovo izjavila gostujući u emisiji “Sunday Morning” kanala CBS i da sve bude još čudnije, tom prilikom se i rasplakala!

Ona je pričala o tome koliko joj je teško da pomiri svoju umetničku i pravu ličnost, pa je upravo poslednjim albumom “Joanne” pokušala da poveže Lady Gagu i Stefani Germanottu.

Nekad sam znala da dođem kući i moja mama bi gledala koliko mi je teško da skinem šminku. Ostavila bih periku i šminku i odeću na sebi. Nikad nisam želela da razočaram svoje fanove. Uvek sam želela da me vide u umetničkom obliku – rekla je ona.

Pevačica je veoma emotivno pričala o teretu slave sa kojim se nosi, priznajući da joj nedostaje da se slobodno šeta i upoznaje ljude, a u jednom trenutku se i rasplakala.

Nedostaju mi ljudi. Nedostaje mi, znate, da izađem bilo gde i nasumično upoznam neke ljude, kažem im “ćao” i da onda razgovaramo o životu. Volim ljude – priznala je Lady Gaga.

Izvor: idolator.com
Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.