Lady Gaga slučajno potvrdila medijske priče da se verila

Lady Gaga je juče tokom govora na proslavi “Annual Women in Hollywood”, koju je organizovao modni časopis ELLE, potvrdila navode da se verila sa Christianom Carinom.

Glumica filma “Zvezdaje rođena” u emotivnom govoru zahvalila se tokom govora  svom “vereniku” i “najdražim” i ovim istupom potvrdila medijska nagađanje da su Christian Carin i ona verenici.

Navodi se da su poznata pevačica i njen verenik zajedno od početka prošle godine, a glasine o njihovoj vezi počele su kružiti od kraja 2017. godine. Pevačica je ranije bila u dugogodišnjoj vezi s Taylorom Kinneyjem.

Entertainment Tonight piše kako je muzičarka želela da njena veza s Carinom bude držana u strogoj tajnosti, ali u toj nakani ipak nije uspela.

“Ona je jedna od najuticajnijih ličnosti iz sveta showbiza, a Christian je također deo tog sveta. Čuvali su svoj odnos od očiju javnosti kako ne bi upali u vrtlog medijske oluje”, izjavio je izvor blizak paru.

U međuvremenu, Lady Gaga uživa u velikom uspehu svog filmskog ostvarenja “Zvezda je rođena” koji obavezno morate da pogledate!

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.