Lauren Jauregui se pretvorila u boginju u svom novom spotu

Lauren Jauregui je godinu započela izbacivanjem novog sopta za pesmu „More Than That’’.

Dvadesetdvogodišnja pevačica je napisala, režirala i obradila spot za svoju novu pesmu, zajedno sa Lauren Dunn, a ova numera prati njenu prethodnu pesmu, a to je „Expectations”.

Ona je bivša članica američkog girl benda Fifth Harmony – koji je bio na vrhovima top lista širom sveta i sarađivao sa poznatim umetnicima poput Ty Dolla $ign, Gucci Mane i Kid Ink.

Osvojile su treće mesto na X Factor USA nakon što su posle pojedinačnih audicija spojene u bend u bootcampu. U martu 2018. su najavile da će se rastati kako bi svaka započela solo karijeru.

Trominutni video prikazuje Lauren koja se pretvara u grčku boginju. Zajedno sa svojim prijateljicama sedi u svojoj dugačkoj haljini u klubu i posmatra plesače na podijumu.

Lauren u svom tekstu govori o iskušenjima, pogotovo u delu u kom kaže: „Znam da nije u redu što te iskušavam, ali me samo zanima šta bi uradio. Iako ti pokažem šta znam,nikada neću pripadati tebi.”

U ekskluzivnom intervjuu za Vogue, Lauren je priznala da je ovaj video inspirisan grčkom mitologijom, konkretno Afroditom-boginjom ljubavi i zadovoljstva. Rekla je: „U ovom videu, Afrodita je posetila planetu Zemljui pronašla sebe u jednom klubu gde je okružena lepim ženama. Oni su potpuno obuzeti snagom i senzualnošću koje imaju četiri prethodne boginje.’’

Priredila: Nikoleta Jovičić

Foto: promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.