Lea Stanković i Najbolji ortaci dolaze na #mtsTeenTalk2018!!!

Prvi Teen Talk održan je 2013. godine i mnogi nisu verovali da ovakva konferencija ima potencijal, ali na sreću svih tinejdžera i onih koji veruju u njih družimo se 20. novembra u Domu omladine na šestom po redu Teen Talku.

Pokrovitelj konferencije je zadovoljstvo kompanija Telekom Srbija sa brendom mts i ponosni smo što ćemo zajedno sa njima pokušati da odgovorimo na mnogobrojna pitanja koja muče današnje tinejdžere.

Konferenciju će otvoriti gradonačelnik Beograda, Prof. dr Zoran Radojičić, a tokom dana ćemo razgovarati o različitim temama.

A ko će biti govornici na panelima? Otkrićemo vam danas da će sa nama biti YouTube zvezda Lea Stanković.

Lea će tako biti učesnica panela “Sjaj i beda društvenih mreža”. Pričaćemo o tome koliko je to što tvoji prijatelji i uzori kače na Instagram stvarno i da li to treba da bude nešto što te određuje? Pokušaćemo da damo odgovor na pitanje kako koristiti društvene mreže na pravi način i ne povređivati svoje vršnjake? A sve govornike ćemo pitati mogu li da zamisle dan bez mobilnih telefona i društevnih mreža i baš nas zanima šta će nam reći. Ako i ti želiš da saznaš obavezno dođi u Dom omladine, 20. novembra.

No tu nije kraj sa zvezdama YT-a jer će nam se na panelu “Da li misliš svojom glavom?” pridružiti dvojac koji obožavate – Ćofi i Lazić sa kanala Najbolji ortaci.
Pričaćemo sa njima o samopouzdanjui o tome kako izbeći zamke tuđeg mišljenja, ostati svoj, pratiti svoje ideale i izboriti se sa onima koji misle da je prosečnost i uklapanje u grupu najsigurnija opcija.

Ukoliko i ti želiš da budeš deo publike, da aktivno učestvuješ u panelima, prijavi se na mail ivana.petrovic@color.rs

Za više informacija posetite stranicu: http://www.color.rs/teentalk2018

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.