Liam Gallagher: Exit je jedan od najboljih festivala na svetu!

Više od 42.000 ljudi na Exitu dočekalo je sinoć Liama Gallahgera na glavnoj bini festivala, a čuveni roker nije krio oduševljenje festivalom i publikom koja je u glas pevala sa njim tokom celog koncerta.

– Exit festival u Novom Sadu mora da je jedan od najboljih festivala na ovoj planeti! Publika je bila BIBLIJSKA! – napisao je Liam  na svom zvaničnom Tviter nalogu nakon koncerta na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Nekadašnji frontmena Oasisa koncert je započepo hitom “Rock’n’Roll Star” a izveo je i novi singl “Wall Of Glass”, prvu pesmu sa predstojećeg solo albuma koji stiže u oktobru.
Očekivalo se da će nastup završiti pesmom “Live Forever” ali je uz opšte oduševljenje izveo “Wonderwall” koji se horski pevao.

Žurka se nastavlja uz Years & Years, Jake Bugg, Solomuna, Dixona…

Na Petrovaradinskoj tvrđavi i drugog dana festivala nastaviće se najbolja žurka. Na glavnu festivalsku pozornicu stiže i glas nove generacije, popularni engleski kantautor Jake Bugg. Za nastavak još jedne nezaboravne večeri pobrinuće se i britanska senzacija Years & Years koji će tačno u ponoć nastupiti na glavnoj bini EXIT festivala. Južnoafrička superzvezda Black Coffee, kao i sjajni Jamie Jones zagrejaće mts Dance Arenu, na kojoj će žurka tradicionalno trajati do samog jutra koje će posetioci dočekati uz dvojicu neprikosnovenih lidera Solomuna i Dixona koji su specijalno za mts Dance Arenu pripremili tročasovni back2back sunrise set. Na popularnoj Addiko Fusion bini, drugog dana EXIT festivala publiku će razmrdati Kanda, Kodža i Nebojša kao i bosanskohercegovačka grupa iz Mostara Zoster. Ljubiteljima najtvrđeg zvuka zagarantovan je provod uz bendove kao što su Debeli precjednik, Ratos De Poarao i Ground Zero. Ulaznice za drugi dan festivala biće dostupne na ulazima po ceni od 3.990 dinara.

Foto: Exit press

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.