Liam Gallagher uz Wonderwall sa glavne bine Exita: “Bilo je MEGA!”

EXIT Leto ljubavi 2017. završeno je pre nešto više od dve nedelje, a ovaj jedinstveni festivalski poduhvat okupio je preko 350.000 ljudi iz više od 90 zemalja sveta na čak četiri uzastopna festivala u četiri države! Jedan od koncerata koji će se najviše pamtiti je svakako neverovatni nastup Liama Gallaghera, koji je na glavnoj bini EXIT festivala izveo i najveći hit sastava Oasis, Wonderwall! Ovo je bio prvi put da Liam izvodi legendarni hit uživo još od 2014. godine, a publici na Petrovaradinskoj tvrđavi je tom prilikom poručio: – Bili ste predivni, pazite jedni na druge, ovo je bilo MEGA!

Da je Liam bio potpuno impresioniran nadaleko poznatom atmosferom EXIT festivala, dokazuje i činjenica da je nakon nastupa na svom Tviter nalogu, gde britkim jezikom inače ne štedi nikoga, napisao da je “EXIT festival u Novom Sadu jedan od najboljih festivala na ovoj planeti”, pri tom uputivši komplimente publici nazvavši je “biblijskom”.

Frontmen čuvenog britanskog benda otvorio je svoj nastup na EXIT festivalu vanvremenskim hitovima Oasisa Rock’n’Roll Star i Morning Glory, nakon čega je usledio i singl koji je otvorio njegov prvi solo album, objavljen pre svega par meseci, Wall of Glass. Liam je u Novom Sadu premijerno uživo izveo i numeru Chinatown, objavljenu dan pred nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi, a toliko je bio impresioniran reakcijama publike i ljubaznošću domaćina, da je u bekstejdžu glavne bine ostao do ranih jutarnjih sati, družeći se sa ostalim izvođačima i organizacionim timom, time se upisujući na dugačku listu muzičkih zvezda koje su fanovi EXIT festivala!

EXIT 2018. biće održan od 12. do 15. jula u Novom Sadu, a registracija za najpovoljnije ulaznice za festivale u organizaciji EXIT tima već je počela putem linka: http://www.exitfest.org/sr/registracija2018.

Putem prijave ljubitelji EXIT festivala dobiće priliku da dobiju ulaznice po najboljim cenama, a oni najsrećniji mogu da osvoje i poklon ulaznice, prevoz i smeštaj za novu EXIT sezonu!

Foto: Exit press

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.