Liam Hemsworth na Instagramu napisao: “Ovo je ono što je ostalo od naše kuće. Ljubav.”

Mnogobrojne holivudske zvezde izgubile su svoje kuće u strašnim kalifornijskim požarima, a među njima su i Liam Hemsworth i Miley Cyrus.

Liam je danas podelio fotografiju ostataka njegovog doma pozivajući ljude da doniraju novac za renoviranje kuća.

 

View this post on Instagram

 

It’s been a heartbreaking few days. This is what’s left of my house. Love. Many people in Malibu and surrounding areas in California have lost their homes also and my heart goes out to everyone who was affected by these fires. I spent the day in Malibu yesterday and it was amazing to see the community pulling together to help each other out in any way they can. Malibu is a strong community and this event is only going to make it stronger. Thankful for the all the great local guys that helped keep smaller fires out around my property. I love u guys. I love you Malibu. Thank you to all the hero firefighters around California. It’s going to be a journey to rebuild. Stay strong all. To help/donate visit @malibufoundation and @happyhippiefdn

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on


“Iza nas je nekoliko teških dana. Ovo je ono što je ostalo od naše kuće. Ljubav. Mnogo ljudi iz Malibua i Californije je izgubilo svoje domove i šaljem ljubav svima koji su osetili posledice požara. Jučer sam proveo dan u Malibuu i bilo je divno videti ljude kako pomažu jedni drugima i raščišćavaju nered koji je ostao. Malibu je jaka zajednica i ova nesreća će samo još više ujediniti ljude”, napisao je Liam dodavši da moli sve ljude da doniraju novac i na taj način pomognu zajednici.

Miley je 2017. snimila pjesmu “Malibu” u čast njihovom useljenju, a u nedelju je objavila emotivnu poruku o požarima na Twitteru.

“Potpuno sam slomljena zbog požara u našoj zajednici. Ja sam imala sreće, moji ljubimci i ljubav mog života su sigurni i to je sve što je bitno. Moja kuća više ne postoji, ali ostaju uspomene na momente koje sam tamo provela s porodicom i prijateljima”, napisala je.

PR menadžer ovog para je izjavio da su oni dobro i da se nalaze na sigurnom gde su i njihovi krzneni prijatelji. Oni su donirali 500.000 dolara za obnavljanje grada.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.